Računovodski program E-računi

S pomočjo računovodskega programa E-računi lahko naše stranke same vnašajo račune. Tako obisk računovodskega servisa ni več potreben, s tem prihranite čas in denar, saj vam zaradi tega lahko ponudimo nižjo ceno.
Računovodski program E-računi nudimo našim strankam brezplačno!

Do programa dostopate preko spletnega brskalnika

Do programa lahko dostopate iz vsake lokacije - le da imate dostop do interneta. E-račune lahko tako uporabljate doma, v službi ali celo pri vaših strankah, med sabo pa je mogoče povezati tudi več poslovnih enot na različnih lokacijah. E-račune lahko uporabljate  v vsakem internetnem brskalniku in ga ni potrebno posebej nameščati na računalnik.

 

Enostavna uporaba programa

Uporaba programa E-računi je zelo preprosta. Za uporabo ni potrebno predhodno računovodsko znanje. Programu je priložena tudi zelo natančna pomoč. Tam so podrobno raloženi vsi odgovori na najpogostejša vprašanja.

 

Podatki o poslovanju podjetja so vseskozi dostopni

S pomočjo programa so vsi podatki iz vašega poslovanja na enem mestu. To vam omogoča lažje in racionalneše vodenje vašega podjetja. S programom lahko zmanjšate stroške v vašem podjetju in povečate učinkovitost in prihodke.

 

Program E-računi uporablja že več kot 1000 podjetij

Danes programu zaupa in ga uporablja že več kot 1000 slovenskih podjetij. Zavedajo se, da za dobre poslovne odločitve in povečano produktivnost potrebujejo urejene poslovne knjige. Program uporablja tudi 5 delniških družb z več kot 400 zaposlenimi.

 

S pomočjo programa lahko izdajate račune

S programom E-računi lahko hitro izdelate račune profesionalnega videza in imate pregledno evidenco izdanih računov in drugih vrst dokumentov. Če ste dosedaj pisali in oblikovali račune v Word-u, potem boste z veseljem spoznali, da lahko vaš obstoječi izgled računa direktno uvozite v e-račune in še naprej tiskate račune s popolnoma enakim videzom.

 

Enostavno urejanje in izdajanje potnih nalogov

S programon lahko enostavno in učinkovito urejate potne naloge ter obračun potnih stroškov, dnevnic in kilometrin za službena potovanja v Sloveniji in tujini.

Računovodski servis

Računovodski servis in svetovanje
Helena Težak Kuri s.p.

Povpraševanje - izračun ponudbe

Pošljite nam povpraševanje za izračun neobvezujoče ponudbe. Primerjate našo ponudbo s konkurenčnimi!

Brezplačni program

V računovodskem servisu Helena dobite program, s katerim sl lahko podatke vnašate sami, brezplačno v uporabo.

Delujemo po celotni Sloveniji!

Spletni program za računovodstvo nam omogoča, da delujemo na celotnem območju Slovenije!

 
 

Vstop za stranke


 

Geslo

Uporabniško ime